Skip to main content

Een vrijgezellenfeest!?

Boeken

Yes! Je beste vriend of vriendin gaat trouwen. “Wat zullen we eens gaan doen?” is de vraag die gelijk opkomt. Wij zeggen: probeer eens wat nieuws! Kom bij ons CarSmashen in de buurt van Amsterdam!

Wij bieden je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten: samen een auto slopen! Dit betekent ontzettend veel lol samen en versterkt de kameraadschap van de groep. Honkbalknuppels, sloophamers, breekijzers; kies je gereedschap en laat geen spaan van de auto heel! Je mag de auto volledig kapot slaan, zowel van de binnen- als buitenkant.

Enne… mocht het huwelijk in de toekomst niet helemaal over rozen gaan, dan is deze activiteit natuurlijk voor herhaling vatbaar 😉

Stel zelf je dag samen

Jullie kunnen zelf kiezen hoeveel auto’s jullie willen smashen op de bachelor party, afhankelijk van de groepsgrootte en het budget. Wij raden echter aan ongeveer 8 personen per auto aan te houden.

Het CarSmash event is inclusief:
  • Auto’s in goede staat.
  • Een variatie aan sloopgerei: sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golfclubs en nog veel meer.
  • Ervaren instructeur.
  • Beschermende veiligheidskleding zoals overalls, handschoenen en een veiligheidsbril.
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit 90 minuten.

Extra’s
Wil je naast het rossen een BBQ, lunch, drankjes of iets anders toevoegen aan je boeking, klik dan hier voor een overzicht van alle extra’s.

Wil je het evenement helemaal spannend maken? Boek er dan een bikini babe bij!

Boek direct dit vrijgezellenfeest

Boeken

Voor vragen kun je het formulier hiernaast invullen.

Kantooradres:

Nieuwe Nieuwstraat 27C
1012 NG Amsterdam
+31(0)20 – 642 2310
info@carmash.nl

Locatie activiteit:

De locatie van de activiteit kan van tevoren nog niet bekend worden gemaakt, dit wordt 2 weken voor aanvang bepaald en per mail verstuurd.