Skip to main content

CarSmash is een veilige activiteit. En dat is onze top prioriteit!

Elke deelnemer krijgt beschermende kleding zoals een overall, veiligheidsbril en handschoenen. Daarnaast hebben we, om het geheel veilig te houden, een aantal regels opgesteld waaraan we jullie vragen je te houden:

  1. Het is niet toegestaan deel te nemen aan de activiteit in het geval er alcohol of drugs genuttigd zijn. Bij twijfel heeft ons personeel het laatste woord of de deelnemer wel of niet mag deelnemen.
  2. Tijdens deelname aan de activiteit is het dragen van veiligheidskleding verplicht. Dit zijn overalls, handschoenen en een veiligheidsbril. Het is verplicht om dichte schoenen aan te hebben. Slipper en sandaal-achtig schoeisel is niet toegestaan.
  3. Deelnemers moeten een afstand houden van 2,5 meter tussen het voertuig en de toeschouwers, wanneer de deelnemers het voertuig slaan.
  4. Wees je bewust van je directe omgeving als je het voertuig slaat. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte houdt zodat je niemand raakt die in je buurt staat.
  5. Het is niet toegestaan in de auto te zitten voor, tijdens of na de activiteit.
  6. Het is niet toegestaan de auto te slaan met meer dan 2 personen tegelijk. Deze personen mogen zich niet binnen een afstand van 2,5 meter van elkaar bevinden.
  7. We hebben een selectie van hamers en andere objecten beschikbaar zodat de deelnemers een item kunnen kiezen dat bij hen past.
  8. Het is gedurende de activiteit niet toegestaan om op de auto te staan.
  9. Tijdens de activiteit is het niet toegestaan andere objecten te slaan dan de auto die aan jullie groep is toegewezen.
  10. Het is verplicht om instructies van het personeel op te volgen.