Skip to main content
Yes!

We zijn

weer open!

CarSmash opent zijn (auto) deuren per 1 juni!

Eindelijk is het dan zover, met veel enthousiasme mogen we weer per 1 juni. De lading auto’s is de afgelopen maanden flink opgestapeld en staat klaar voor jou.

Ook klaar met thuiswerken? Je partner en kids teveel gezien? Kom langs en sla al je energie en corona-moeheid ( of frustratie) eruit! Heb je je collega’s ook zo gemist? Hoe leuk zou het zijn als jullie elkaar weer voor de eerste keer zien bij ons op de sloperij.

Maar uiteraard ben je ook welkom om  je (verlate) verjaardagsfeestje of vriendenuitje bij ons te vieren. Oftewel, redenen genoeg om je uitje bij ons te boeken!

Uiteraard zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest om de richtlijnen van het RIVM toe te passen op CarSmash. De protocollen en maatregelen liggen klaar en we zijn er klaar voor je te ontvangen.

We zorgen ervoor dat jullie een veilige en leuke ervaring beleven bij ons op de sloperij. Zo staat er bijvoorbeeld bij binnenkomst desinfecterende gel. Vooraf en na afloop desinfecteren we het sloopgerei en brillen. De pakken en handschoenen worden na afloop gereinigd.

Maak nu snel een reservering en join the fun!

Reserveer direct

of neem contact met ons op

Contact