Skip to main content
Welkom bij CarSmash Amsterdam

De ultieme anger management activiteit

Een auto aan diggelen meppen

op een autosloperij in de buurt van Amsterdam.
CarSmash vindt plaats in de hemel voor mannen en vrouwen: een grimmig autokerkhof gevuld met oud ijzer. Laat je lekker gaan en ontdek hoeveel schade je kunt aanrichten voordat ‘t brik de pijp uitgaat. In combinatie met leuke spelelementen zorgen we ervoor dat jullie een fantastische middag hebben bij ons.

CarSmash vindt plaats in de buitenlucht en is volledig coronaproof!

Auto kapot slaan Amsterdam CarSmash

Car Smash is inclusief:

  • Auto’s in goede staat, klaar om kapot geslagen te worden
  • Een variatie aan sloopgerei: Sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golf clubs en nog veel meer
  • Instructeur
  • Beschermende veiligheidskleding zoals overalls, handschoenen en een veiligheidsbril
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit 90 minuten

Speciale groepsarrangementen

CarSmash bestaat inmiddels ruim twee jaar en we zijn in Nederland de enige aanbieder van deze activiteit. Het is vernieuwend en populair! Ideaal tijdens een vrijgezellenfeest, groepsuitje, weekendje weg met vrienden en teambuilding & bedrijfsevenementen.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeestje in het vooruitzicht? Zoek dan niet verder en kom CarSmashen. Sla een auto helemaal gort! De ultieme vrijgezellenfeestactiviteit! Te boeken met extra´s zoals BBQ´s, bittergarnituren, drankjes en onze eigen bikini babes!

Lees meer
Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een bijzondere invulling van jullie bedrijfsfeest? Kom dan CarSmashen! KPN, ABN AMRO, Tempo team en vele andere bedrijven zijn je voorgegaan. Catering, vervoer en zelfs onsite meeting faciliteiten behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer
Carsmash op locatie

Naast events op onze eigen sloperij komen wij ook naar jullie toe! Als stand-alone event of als onderdeel van een groot evenement. Niets is ons te gek en we kijken er naar uit jullie evenement tot een groot succes te brengen!

Lees meer

Meer activiteiten

CarSmash is onderdeel van een evenementenbureau dat zich specialiseert in het organiseren van om en rond Amsterdam. Met meer dan 15 jaar ervaring en 10.000 georganiseerde events kunnen we wel zeggen dat jouw evenement bij ons in veilige handen is.
Zoek je nog andere activiteiten? Karten, paintball of een boottocht? Of misschien wel een hotel met bijbehorende meeting faciliteiten? Neem dan snel contact met ons op!

Transport

Karaoke

Accommodatie

Shot workshop

Highland games

Escape game

Blokarten

Kaasproeverij

Alle activiteiten
Gerard van DVrijgezellenfeest uit Nederland

Het was een geweldige ervaring. De perfecte invulling van een vrijgezellenfeest.
Opvallend dat sommige dingen, zoals het stuur, vaster zitten dan je denkt. Gelukkig hadden we goede slopers bij ons. 🙂

Mariska STeambuilding ABN AMRO

Bedankt voor een leuke dag, we hebben het zeker naar ons zin gehad! De bus die ons kwam ophalen bij het hoofdkantoor was netjes op tijd. Een dikke aanrader!

John PBachelor party uit Londen

Even om te laten weten dat we een fantastische tijd hebben gehad. Een grote dank aan Rutger die ervoor gezorgd heeft dat alles leuk en veilig gebeurde. Ik wacht met smart de after-movie af.

Niels MBedrijfsfeest van Guidion

Ja was super! Heel goed begeleid, iedereen heeft genoten en er waren meer dan genoeg broodjes. 🙂 De meeting vooraf op het terrein bij de buren was ook goed georganiseerd. Ik kan je vertellen: dit is meest bijzondere lokatie geweest waar ik ooit een presentatie heb gedaan. ?

Angie SVrijgezellenfeest uit Engeland

Hi Merlijn, bedankt voor de video. We hebben een super leuke tijd gehad. We mochten lekker los gaan bij jullie en dat was erg tof. We zullen zeker een goede review achter laten op tripadvisor.

Hans HVriendengroep uit Nijmegen

Wat een lol. Altijd al eens los willen gaan op een auto en dat kon op deze sloperij! Ruz, onze begeleider maakte er een feestje van en volgens mij heeft hij de beste baan in de wereld 🙂

Let the games begin!

Een auto slopen zorgt ervoor dat je je weer goed voelt.

Boeken